Bugün ne oldu?
Bakan Özlü önce Kirve sonra Şahit Oldu
HaberlerYerel
08.59, 10/07/2017
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bakan Özlü önce Kirve sonra Şahit Oldu
Bu bir tanıtımdır.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, düğün ve sünnet törenlerine katılmak için Düzce’ye geldi. Daha önce de kız isteyen, nişan takan ve nikah şahidi olan Faruk Özlü, bu defa önce nikah şahidi oldu, sonrasında katıldığı sünnette kirve oldu. 


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Düzce İl Başkanlığı Genel Sekreteri Özgür Bergut’un düğün, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan'ın yeğenlerinin sünnet törenlerine katıldı.
Bakan Özlü'nün Düzce’ye gelişinde ilk durağı AK Parti Düzce İl Başkanlığı Genel Sekreteri Özgür Bayram Bergut ile Nilüfer Yılmaz Bergut çiftinin düğünü oldu. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz’ın kıydığı nikahta şahitlik yapan Özlü, evlilik cüzdanını Nilüfer Yılmaz Bergut’a verdi. Nikah sonrasında konuşan Faruk Özlü, nikahın herkes için hayırlı olmasını diledi.
Bakan Özlü, nikahın ardından ise Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan'ın yeğenleri Salih Batu ve Mir Mete'nin Düzce Belediyesi Erguvan Tesisleri'nde yapılan sünnet törenine katıldı.
Bakan Faruk Özlü törenlerin ardından ise Ankara’ya geri döndü.

 
Bu bir tanıtımdır.
 
 
 
 
 
Bu haber 1294 defa incelenmiştir.

Habere Yorum Bırakın
Anket
  Düzce'nin en önemli sorunu nedir?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz