Bugün ne oldu?
Bu Bayrak Bize Emanet
HaberlerYerel
09.24, 15/07/2017
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Bayrak Bize Emanet
Bu bir tanıtımdır.


AK Parti Düzce Gençlik Kolları tarafından düzenlenen, "Bu bayrak bize emanet" projesi kapsamında, 15 Temmuz Şehidi Ankara Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığında 4. Sınıf Şube Müdürü Ufuk Baysan’ın ailesinden teslim alınan Türk Bayrağı için uğurlama programı yapıldı. 


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 81 ilden 250 genç, darbe girişiminde şehit düşen vatandaşımızı temsilen “Bu Bayrak Bize Emanet” projesi kapsamında şehit ailelerinden törenle Türk Bayraklarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teslim etmek amacıyla aldı. AK Parti Düzce Gençlik Kolları da Düzceli şehit Ufuk Baysan’ın ailesini ziyaret ederek Türk Bayrağını teslim aldı.
Şehit Ufuk Baysan’ın annesi ve babası ile sohbet eden AK Parti Düzce Gençlik Kolları üyeleri, ardından basın açıklaması yaptı. Çanakkale’de de 15 Temmuz’da da millete silah doğrultanların hedefinin aynı olduğuna dikkat çeken AK Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, “ Ecdadımız Çanakkale'de yedi düvele karşı nasıl mücadele verdiyse, aynı amaçla milletin iradesini gasp etmek için 15 Temmuz gecesi ihaneti kurgulayanlara karşı mücadele ettik. Tarihimizin en uzun gecesi olan 15 Temmuz gecesi, uçaklara, tanklara ve silahlara karşı göğüs gerdik. Ve asla pes etmedik. İhanet ne denli büyük olursa olsun, ne kadar kanlı olursa olsun asla yılmadık ve yıkılmadık. Milletin Adamı üzerinden millete yapılan suikasta müsaade etmedik” dedi.
“Başkomutanın emriyle meydanlarda ihanete sel olduk. Hainleri planlarıyla birlikte yerle bir ettik. O gece cephedeki evladına dua eder gibi dua etti anneler. O gece vatan parçalanmasın diye 250 kahraman şehit oldu. 2000'denfazla kahraman gazi. O gece evlatlar Ulubatlı Hasan, Seyit Onbaşı eşler, Kadınlar nene hatun oldu; geçit vermedi ihanete, düşürmedi sancağı yere” diyen Koç sözlerini şöyle tamamladı
“ AK Parti Gençlik Kolları olarak düzenlediğimiz bu programda, 15 Temmuz Gecesi, Çanakkale ruhuyla verilen mücadelenin şehitleri anısına 81 ilden belirlenen 250 gence, şehit aileleri tarafından, altında yaşamak için ölmeye yemin ettiğimiz bayrağımız emanet edilecektir. 15 Temmuz gecesi düzenlenecek olan TBMM Özel Programında 81 ilden gençlerin getirdiği bayraklar Cumhurbaşkanımıza takdim edilecektir. Rabbim bu millete bir daha asla ihaneti yaşatmasın.”
Basın açıklamasının ardından Şehit Ufuk Baysan’ın babası Ramazan Baysan, öperek Türk Bayrağı’nı AK Partili gençlere teslim etti. Şehit ailelerinden alınan Türk Bayrakları 15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a teslim edilecek.

 
Bu bir tanıtımdır.
 
 
 
 
 
Bu haber 1133 defa incelenmiştir.

Habere Yorum Bırakın
Anket
  Düzce'nin en önemli sorunu nedir?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz