Bugün ne oldu?
Düzce Bu Adamın Eline Kalmış!!! Yazık...
HaberlerYerel
12.17, 03/07/2014
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Düzce Bu Adamın Eline Kalmış!!! Yazık...
Bu bir tanıtımdır.

Düzce; halka ait olan parkı parselleyerek kendisine rant kapısı yaratan Cahit Aydın'ın eline kalmış!!! Yazık...

 

Bugüne kadar Düzce için bir çivi bile çakmayan, ancak Düzce'nin öz kaynaklarını babasının malı gibi kullanan Cahit Aydın, Düzce'de söz sahibi oldu. Yerel seçimler öncesinde, AK Parti'den Düzce İl Genel Meclisi'ne girme şansı bulan Aydın'ın İl Genel Meclisi İmar Komisyonu Başkanı seçilmesi ile birlikte, İl Özel İdaresi'nin bazı değerli taşınmaz malları satışa çıkartıldı. Üstelik bu satışları Düzce kamuoyunun duymaması için, İl Genel Meclisinin kapıları Düzce Basınına kapatıldı. Bu durum, "Düzce'nin öz kaynakları birilerine peşkeş mi çekiliyor" sorularını akıllara getirirken, muhalefet partileri bile bu duruma seyircisiz kaldı. 

 

CAHİT AYDIN KİM?

Eski Düzce Belediye Başkanı Ruhi Kurnaz döneminde yıldızı parlayan Cahit Aydın'a Düzce Belediyesine ait İsmet İnenü Parkı peşkeş çekildi. Bugüne kadar Düzce'ye hiç bir faydası olmayan Aydın, Ruhi Kurnaz Döneminde, İnenü Parkını ucuza kapatmak için,  Reffah Partisi Genel Başkanı Merhum Necmettin Erbakan Hoca'nın Düzce ziyaretinde, kendisini at sırtında karşıladı. Dönemin Belediye Başkanı Ruhi Kurnaz döneminde halkın parkını ucuza kapatan ve parkın her tarafını çeviren Aydın,  geçtiğimiz yerel seçimler öncesinde miting yapmak için Düzce'ye gelen AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da yeni çeri kyafetleriyle at sırtında karşılayarak miting alanına kadar eskortluk etti ve AK Parti'den İl Genel Meclisi'ne girme şansı buldu. 

duzcerehberim.com / Savaş ARI 

 
 
Bu haber 24925 defa incelenmiştir.

Habere Yorum Bırakın
  iyi güzelde adamı eleştiriyonuz o parkı cahit aydına verdiklerinde durumunu biliyomusunuz şarapçıların ve berduşların olduğu fuhuşun bol olduğu bir yerdi kimse gece girmeye cesaret edemiyodu ksçkişi bıçsklsnıp soyuldu .belki yorum yapan arkadaşlae yaş itibarıyla bunları bilmiyo olabilir bizahmet araştısınlar.orayı büyük mücadelerle bu hale getiren sizlere hizmete sunan bu insafsızca eleştirdiğiniz cahit aydındır .birde bu yönden baksanız .  
 
demir, 04/07/2014  
 

  Saygı duyduğum birisi abim.cahit aydını o zaman çekmeyen de vardı şimdide. Boşuna yorulmayin.savas ari  
 
kemal iyci, 03/07/2014  
 

  Saygı duyduğum birisi abim.cahit aydını o zaman çekmeyen de vardı şimdide. Boşuna yorulmayin.savas ari  
 
kemal iyci, 03/07/2014  
 

  demekki milleti somurmek onemli degil at sirtda karsilama yapmak gerekiyomus basbakanlari
 
 
dusunceli, 03/07/2014  
 

  Bu adam zannedilen sahis . Kucuksu parkida peskes cekildi. Yillardir harabe durumda. Son zamanlarda ise tinerci balici mekani oldu kucuksu parki. Saolsun bu kisiyi buralara tasiyanlar. Yazik hemde com yazik  
 
mustafa, 03/07/2014  
 

  Seçimlerde desdek olanlara sormak lazım.  
 
ömer zeki, 03/07/2014  
 

  ne mezunu bir sorun bakalım,bildiği yabancı dil varmı onuda sorun  
 
prestij emlak, 03/07/2014  
 

  Uçurumdan atlayıp, ben niye öldüm demek gibi birşey bu :))))  
 
serpil olur olmez, 03/07/2014  
 

  Ak ve pak seçmenler böyle istedi.  
 
Abidin gel, 03/07/2014  
 

  Gerçekten kötü niyetli ise, gerçekten menfaat peşindeyse, gerçekten hizmet değil marka olma peşindeyse Mübarek günde oruçlu ağzımla dua ediyorum... Cenab-ı Allah o makamdan inmesine vesileler halk etsin...Milletin hakkını ne Ona ne de başkasına yedirmesin...  
 
Düzceli, 03/07/2014  
 


Anket
  Düzce'nin en önemli sorunu nedir?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
EN ÇOK YORUMLANANLAR
Yorum
Yorum
Yorum
Yorum
Yorum
Yorum
Yorum
Yorum
Yorum
Yorum
Yorum
Yorum
Yorum
Yorum
Yorum
Yorum
Yorum
Yorum