Bugün ne oldu?
Melen Park Şekilleniyor
HaberlerYerel
14.09, 07/08/2017
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Melen Park Şekilleniyor
Bu bir tanıtımdır.

Düzce belediyesinin en önemli projeleri arasında yer alan Melen Su Park’ta çalışmalar son aşamaya geldi. Proje içinde yer alan asma köprü için köprü ayakları dikildi. Melen çayı çevresinde yapılan Melen Su Park Projesi birinci etap bölümünün güz dönemine kadar tamamlanması hedefleniyor.


Melen çayının Düzce sınırları içinde batı bölümündeki 8 kilometrelik hat rekreasyon alanı olarak hayata geçiriliyor. Söz konusu alan Melen Su Tema Park projesi ile halkın kullanımına açılacak. 194 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek Melen Su Tema Park, eğlence, macera ve aynı zamanda huzur vadeden tesisleri ile Türkiye’nin ilk tema parkları arasında yerini alacak.
Bölgede tek olma özelliği taşıyan Melen Su Tema Park ile bölge, yalnızca Düzce’de yaşayan insanlar için değil yerli ve yabancı turistler için yeni bir cazibe merkezine dönüştürülecek. Projenin hayata geçmesiyle birlikte Melen Çayı üzerine yapay bir ada inşa edilecek. Bölge iyileştirme çalışmaları kapsamında tema parkın yanı sıra amfi tiyatro, kafeteryalar, kır düğünü evleri gibi sosyal alanlar ve su sporlarına hizmet etmek amacıyla kapalı yüzme havuzu yer alacak.

 
Bu bir tanıtımdır.
 
 
 
 
Bu haber 1289 defa incelenmiştir.

Habere Yorum Bırakın
Anket
  Düzce'nin en önemli sorunu nedir?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz