Bugün ne oldu?
"Teknopark'a Her Yönüyle Hakimim"
HaberlerYerel
12.31, 03/11/2017
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu bir tanıtımdır.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, göreve gelmesinin ardından, TEKNOPAK A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak ilk toplantısına katıldı. Başkan Ay daha önce de Denetim Komisyonunda görev yaparak TEKNOPARK A.Ş.’nin çalışmalarını yakından izlemişti.


Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay Düzce Belediye Başkanlığı görevine başladıktan sonra çalışma ve projeleri yakından izlemeye devam ediyor. Başkan Ay, daha önce Düzce Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren bir firmanın temsilcisi olarak “Denetim Komisyonu Üyesi” sıfatı ile TEKNOPARK A.Ş.’de denetleme görevini yürüttüğü yönetim kurulunun, üye sıfatıyla ilk kez toplantısına katıldı. Toplantıya ayrıca Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu ve TEKNOPARK A.Ş. Genel Müdürü Yrd. Doç Dr. Özkan Şahin de katıldı.
Toplantı sonrasında konuşan Başkan Dursun Ay, Düzce’nin teknoloji geliştirme merkezleri arasında sayılı yerlerden biri olması için çalışmaların devam ettiğini belirterek “Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk Özlü’nün TEKNOPARK yatırımımız konusunda büyük desteğini görüyoruz. Aynı şekilde Düzce Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Düzcemiz’in çok yönlü gelişim kollarından biri olan sanayimiz, üniversitemiz bünyesinde kurulan TEKNOPARK sayesinde büyük bir ivme kazanıyor. Mevcut sanayi kuruluşlarımızla Türkiye’de önemli bir üretim üssü haline geldik. Daha önce çalıştığım özel firmayı temsilen burada denetim komisyonunda görev yapmıştım. Dolayısıyla TEKNOPARK’ımızın sistemine ve çalışmalarına hakimim. İnşaat alanında yaptığımız incelemede de durum hakkında bilgi aldık. Kaba inşaat çalışmalarının tamamı bitti ve çevre düzenlemesi ile peyzaj çalışmaları yapılacak. Bugün ilk kez katıldığım yönetim kurulu toplantısında olduğu gibi gelecek toplantılarda da görevimizi en iyi şekilde yapmak için ve Düzcemiz’in geleceğini inşa etmek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 
Bu bir tanıtımdır.
 
 
 
 
Bu haber 1058 defa incelenmiştir.

Habere Yorum Bırakın
Anket
  Düzce'nin en önemli sorunu nedir?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz