Bugün ne oldu?
Yönetim Kurulu Başkanımızın 30 Ağustos Mesajı
HaberlerYerel
09.03, 30/08/2014
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Yönetim Kurulu Başkanımızın 30 Ağustos Mesajı
Bu bir tanıtımdır.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle DuzceRehberim.com ailesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Taştepe sosyal ağ üzerinde bayram mesajı yayımladı. DuzceRehberim.com ailesi olarak 30 Ağustos Zafer Bayramını yürekten kutluyoruz.

 

 

30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı ...

1922 yılında 26 Ağustos'ta başlayıp, 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da Mustafa Kemal Paşa’nın başkumandanlığında zaferle sonuçlanan başkomutanlık Meydan Muharebesi Türk tarihinin dönüm noktalarındandır. Zafer Bayramı, Türk topraklarına göz diken düşman kuvvetlerinin Türk ordusunun eğilmez iradesi karşısında teslim olduğu yüce ve anlamlı bir gündür. 

Büyük Atatürk'ün
;

"Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir. Ben milletimin en büyük ve ecdadımın en değerli mirası olan bağımsızlık aşkı ile dolu bir insanım. Çocukluğumdan bugüne kadar ailevî, hususî ve resmi hayatımın her safhasını yakından bilenlere bu aşkım malumdur. Bence bir millete şerefin, haysiyetin, namusun ve insanlığın vücut ve beka bulabilmesi, mutlaka o milletin özgürlük ve bağımsızlığına sahip olmasıyla kaimdir. Ben şahsen bu saydığım vasıflara, çok ehemmiyet veririm. Ve bu vasıfların kendimde mevcut olduğunu iddia edebilmek için milletimin de aynı vasıfları taşımasını esas şart bilirim. Ben yaşayabilmek için mutlaka bağımsız bir milletin evladı kalmalıyım. Bu sebeple milli bağımsızlık bence bir hayat meselesidir. Millet ve memleketin menfaatleri icap ettirirse, insanlığı teşkil eden milletlerden her biriyle medeniyet icabı olan dostluk ve siyaset münasebetlerini büyük bir hassasiyetle takdir ederim. Ancak, benim milletimi esir etmek isteyen herhangi bir milletin, bu arzusundan vazgeçinceye kadar, amansız düşmanıyım" sözleri, 30 Ağustos Zafer bayramının anlamını mükemmel bir şekilde aksettirmektedir.

Bu mutlu günde, bize bağımsızlığımızı kazandıran Atatürk ve silah arkadaşları ile kahraman Türk Ordusu'na şükran ve minnetlerimi sunuyor, ebediyete intikal edenleri rahmetle anıyor ve milletimizin Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Murat TAŞTEPE
Y. Bilgisayar Mühendisi

MT Teknoloji , DuzceRehberim.com , Showhaber.com 
Yönetim Kurulu Başkanı

 
 
Bu haber 1951 defa incelenmiştir.

Habere Yorum Bırakın
Anket
  Düzce'nin en önemli sorunu nedir?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz