Bugün ne oldu?
Fikirden İşletmeye
HaberlerYerel
14.02, 23/08/2014
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Fikirden İşletmeye
Bu bir tanıtımdır.

Düzce Meteoroloji Müdürlüğü aracılığı ile organizasyonu yapılan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından Teknik Destek Eğitim Programları dahilinde desteklenen Fikirden İşletmeye Fotovoltaik Güneş elektriği konulu 4 günlük eğitim programının kapanışı yapıldı. 

 

Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa ilginin az olduğu gözlenirken, eğitime katılanlara sertifika verildi. 

Güneş enerjisi gibi yenilenebilir enerji kaynaklarından elektrik üretiminin öğretilmesini amaçlayan eğitim programı, 4 gün sürdü. 4. Gün sonunda ise katılımcılara katılım sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Törene katılan Düzce Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker yenilenebilir enerji kaynaklarının dünyamız için önemine vurgu yaparak; “Dünyamızın ve yaşadığımız çevrenin korunması için yenilenebilir enerji kaynakları büyük önem taşıyor. Çevre bilinci ile yaşadığımız çevrenin temiz kalması için yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımına büyük önem vermemiz gerekiyor. Rüzgar gibi güneş gibi enerjisi bitmeyen kaynakları kullanmalıyız. Bu kapsamda güneş’ten elektrik üretimi ile ilgili olarak verilen bu eğitime katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, katılımın az olması nedeniyle ilgili olarak ta sitemde bulundu.

Daha sonra eğitim programına katılan 23 katılımcıya katılım sertifikaları törenle verildi. 

 

 
 
Bu haber 1606 defa incelenmiştir.

Habere Yorum Bırakın
Anket
  Düzce'nin en önemli sorunu nedir?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz